Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Barcelona ziet toptransfer in rook opgaan’

 João Félix zal niet de overstap maken van Atletico Madrid naar FC Barcelona. De Catalanen wilden hem graag hebben maar meerdere aspecten zitten een overgang in de weg.

Hij kwam een aantal jaren geleden voor een groot bedrag over naar Atlético Madrid en moest bij de Spaanse topclub de sleutelspeler worden, maar slaagde er nooit in om aan de verwachtingen te voldoen. Daarom verhuurde Atlético Madrid hem gedurende het afgelopen half jaar aan Chelsea.

De Londense club zat echter in een grote crisis, waardoor Félix niet alles kon laten zien. Eenmaal terug in Spanje is voor de aanvaller duidelijk geworden dat hij bij Atlético Madrid zijn langste tijd heeft gehad. Hij heeft dan ook bij het clubbestuur aangegeven dat hij deze transferzomer graag wil vertrekken.

Opvallend genoeg gaf hij onlangs aan Fabrizio Romano een kort interview af, waarin hij aangaf dat uitgerekend Barcelona zijn droomclub is. Het schudde de Spanjaarden wakker en hield de geruchten levend dat Félix mogelijk naar de concurrent zou vertrekken. Volgens AS is echter niets minder waar.

Barcelona heeft namelijk niet de financiële middelen om Félix te contracteren. Daarnaast zou Atlético Madrid niet staan te springen om hem naar Catalonië te laten vertrekken. Een terugkeer naar Benfica lijkt meer in de lijn der verwachtingen te liggen. Mocht de Portugees deze transfer maken, dan komt hij te spelen onder leiding van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *