Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Kylian Mbappé laat zich niet verleiden door Al-Hilal’

De Franse superster Kylian Mbappé heeft geen interesse in een overstap naar Al-Hilal. De aanvaller van Paris Saint-Germain gaat dan ook niet in gesprek met die club. Hier maakt het medium L’Equipe melding van.

De voorbije dagen kwam naar buiten dat de rijke Arabieren er nu alles voor over hebben om Mbappé te verleiden voor een move naar het Midden-Oosten. Het ging hier naar verluidt zelfs om een miljardendeal. Zo zou PSG een transfersom van 300 miljoen euro tegemoet kunnen zien. De 24-jarige vice-wereldkampioen zou een basissalaris ontvangen van 200 miljoen, dat vanuit de commercie kan oplopen tot 700 miljoen.

De Parijzenaars stonden open om te praten over de megatransfer. Vanwege het afronden van de overstap van Malcom was een delegatie van Al-Hilal aanwezig in de Franse hoofdstad, waarbij men ook gesprekken hoopte te openen over Mbappé. De aanvaller en zijn entourage lieten echter direct weten niet om tafel te willen met de gefortuneerde Arabieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *