Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Brighton weigert bod van 93 miljoen euro’

Brighton heeft een bod van 93 miljoen euro op Moises Caicedo naast zich neergelegd. Hij zou de volgende versterking moeten worden van Chelsea maar die vangen nu bot.

Brighton zei eerder ook al ‘nee’ tegen biedingen van 70 en 82 miljoen euro en vindt Caicedo meer waard dan 100 miljoen pond, omgerekend 116 miljoen euro. Het megabedrag dat Arsenal voor Declan Rice (ook 116 miljoen) betaalde aan West Ham United geldt daarbij als benchmark. Brighton is alléén bereid om Caicedo voor minder te laten gaan als de talentvolle verdediger Levi Colwill de omgekeerde weg bewandelt. Daar is Chelsea-manager Mauricio Pochettino echter niet voor te porren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *