Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Nathan Ake zet krabbel onder nieuw megacontract

Nathan Ake heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Manchester City. De verdediger staat nu tot 2027 onder contract bij de landskampioen en gaat 185.000 euro per week verdienen.

“Dit is de beste club ter wereld, daar twijfel ik niet aan”, aldus Aké in een reactie op de clubsite. “Als speler van Manchester City ben ik elke dag ongelooflijk trots. Dit is een club die op elk gebied uitmuntendheid verwacht, wat voor mij de perfecte omgeving maakt om me te verbeteren. Het maakt mij alleen maar beter. Ik zit in de fase van mijn carrière waarin ik me wil blijven ontwikkelen en dat kan hier elke dag.”

Ook heeft de Oranje-international mooie woorden over voor zijn manager Guardiola. “Pep is de beste manager in het voetbal. Een genie die mij anders heeft laten kijken naar het spelletje. Om langer met hem te mogen werken is een echt voorrecht. Ik ben hem zo dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan, zowel persoonlijk als professioneel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *