Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Xavi: ‘Hij gaat ons deze zomer verlaten’

Ousmane Dembele gaat FC Barcelona verlaten voor een nieuw avontuur bij Paris Saint-Germain. Dit heeft trainer Xavi Hernandez inmiddels laten weten. Met de transfer zou een bedrag zijn gemoeid van vijftig miljoen euro.

“Dembélé kwam naar mij toe en zei dat hij wil vertrekken. Hij heeft een aanbieding van PSG die wij niet kunnen evenaren”, onthult Xavi. De oefenmeester van de Catalanen ziet de 26-jarige dribbelaar met pijn in het hart vertrekken. “Ik heb er een slecht gevoel over, maar het is een persoonlijke beslissing”, zegt hij tegen Spaanse media. Blaugrana staat machteloos door de clausule. “Dit is hoe de markt werkt, wij kunnen niet concurreren met de aanbieding die PSG hem heeft gedaan. Het ligt buiten ons bereik.”

“Ik ben wel een beetje teleurgesteld in hem, ja, omdat we goed voor hem hebben gezorgd. Maar hij heeft ons verteld dat hij met Luis Enrique en Nasser Al-Khelaïfi heeft gesproken en dat hij weg zal gaan. Er was geen manier meer om hem te overtuigen”, aldus Xavi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *