Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Romelu Lukaku staat voor toptransfer naar Juventus’

Een transfer van Romelu Lukaku naar het Italiaanse Juventus lonkt. Hij staat onder contract bij Chelsea, maar daar heeft de topaanvaller geen toekomst meer.

Hij heeft de mogelijkheid om een contract van drie jaar te ondertekenen, waarmee hij tot medio 2026 zou vastliggen. De clubleiding heeft naar verluidt zo’n 12,5 miljoen euro aan jaarsalaris vrijgemaakt om Lukaku te verleiden om naar Turijn te komen. Daar ging de Belg na meerdere gesprekken mee akkoord.

Chelsea en Juventus moeten nog wel met elkaar om de tafel zitten. De Londenaren zouden hopen dat ze Dušan Vlahović in de gesprekken kunnen betrekken. Chelsea wil hem graag hebben, maar zal dan wel 40 miljoen euro moeten bijbetalen om de ruildeal rond te maken. De komende weken moet er meer duidelijk worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *