Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Chelsea legt weer een vermogen neer voor nieuwe speler

Chelsea heeft zich versterkt met de Franse verdediger Axel Disasi. Hij komt per direct over van AS Monaco dat 45 miljoen euro voor hem ontvangt.

Hij speelde 130 wedstrijden voor Monaco in de Ligue 1. De viervoudig international van Frankrijk was vorig jaar ook actief op het WK in Qatar. Eerder werden Manchester United en Newcastle United nog aan hem gelinkt.

“Axel is klaar voor de volgende stap in zijn carrière en we zijn blij dat hij die bij Chelsea wil zetten”, reageren sportief directeuren Laurence Stewart en Paul Winstanley op de clubsite. De 25-jarige Disasi speelde eerder voor Paris FC en Stade Reims.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *