Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Tottenham betaalt 50 miljoen euro voor Nederlander’

Micky van de Ven maakt hoogstwaarschijnlijk de overstap van Wolfsburg naar Tottenham Hotspur. Hier maakt het Engelse medium Sky Sports melding van.

Momenteel ziet het ernaar uit dat de Londenaren een basisbedrag betalen voor hun aanwinst van dertig miljoen euro, met daarbovenop (mogelijk) twintig miljoen euro aan bonussen. De international van Jong Oranje kan dus de duurste Nederlander van de transferzomer van 2023 worden.

Wordt er groen licht gegeven, dan is Van de Ven de vijfde aanwinst van Ange Postecoglou, de nieuwe hoofdcoach in het Tottenham Stadium. Eerder verzekerden The Spurs zich immers al van de diensten van Dejan Kulusevski (dertig miljoen euro, Juventus), James Maddison (46,5 miljoen euro, Leicester City), Guglielmo Vicario (twintig miljoen euro, Empoli) en Manor Solomon (transfervrij, Shakhtar Donetsk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *