Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Neymar dropt volgende bom bij Paris Saint-Germain’

In navolging van Lionel Messi en Kylian Mbappé dreigt nu ook de Braziliaanse ster Neymar te vertrekken bij Paris Saint-Germain. Volgens het Franse medium L’Équipe heeft hij de PSG-leiding reeds geïnformeerd over zijn vertrekwens.

Hij zou deze beslissing hebben genomen na overleg met zijn gezin en zaakwaarnemer Pini Zahavi. Naar verluidt is de mededeling bij eigenaar Nasser Al-Khelaïfi rauw op het dak gevallen. De beslissing van Neymar kan niet los worden gezien van diens moeizame relatie met de PSG-aanhang. Eerder dit jaar stond een groep supporters bij hem op de stoep om zijn afscheid te eisen. De Braziliaan zou vanuit de clubleiding onvoldoende steun ervaren.

Neymar verliet FC Barcelona zes jaar geleden voor 222 miljoen euro. De PSG-aanvaller zou zelf dolgraag terug willen keren in Catalonië, maar het is twijfelachtig of dat realistisch is. Dat heeft deels te maken met het feit dat zijn contract nog vier jaar doorloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *