Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Harry Kane nieuwe aanvalsleider van Bayern Munchen’

De transfer van Harry Kane van Tottenham Hotspur naar Bayern Munchen zal op korte termijn worden afgerond. Hij vliegt vrijdagochtend naar München en als alles volgens plan gaat wordt de deal dezelfde dag nog officieel.

De medische testen van Kane staan vrijdagochtend gepland en de club hoopt de nieuwe speler dezelfde dag nog bekend te maken, melden media als The Athletic en Sky Sport Deutschland. De Engelsman moet dan zaterdag tijdens de Supercup officieel gepresenteerd worden aan het publiek. De dertigjarige Kane gaat zijn handtekening zetten onder een contract van vier jaar en krijgt rugnummer 9 in München.

Het transferbedrag van Kane ligt uiteindelijk op honderd miljoen euro. Tottenham Hotspur ging na ellenlange onderhandelingen toch akkoord met die enorme transfersom. Daarna was het de vraag of Kane zelf nog wel weg wilde bij de Spurs, maar die knoop heeft de spits ook doorgehakt. Zo komt een avontuur van 19 jaar. In 2004 kwam Kane in de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *