Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Excelsior pakt uit en versterkt zich met Champions League-ervaring

Excelsior heeft zich versterkt met Cisse Sandra. Het 19-jarige talent word voor een seizoen gehuurd van het Belgische Club Brugge. Hij kwam al eens uit in de Champions League.

Sandra maakte al op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de Jupiler Pro League en maakte ook al zijn debuut in het miljardenbal tegen Paris Saint Germain. In totaal heeft de aanvallende middenvelder dertien competitiewedstrijden achter zijn naam staan voor Club Brugge en twee Champions League-wedstrijden.

Het Belgische talent zag Excelsior afgelopen zaterdag in actie tegen Ajax en stelt dat zijn overgang naar de Kralingers momenteel de juiste is. “Ik heb daar een heel positief gevoel aan overgehouden. Ik zag veel kwaliteit, toch tegen een tegenstander als Ajax. Mooi dat ze het resultaat hebben vastgehouden, al werd het naar het einde toe fysiek iets lastiger. Ik was ook blij met de sfeer die in het stadion hing. Echt een gezellige en familiare sfeer. Ik kijk ernaar uit om hier zelf te spelen. Ik heb speelminuten nodig en Excelsior biedt mij een goed podium aan om mezelf te tonen.”

Ook technisch manager Niels van Duinen is blij met de komst van het Belgische talent. “Cisse is een aanvallend ingestelde middenvelder. Hij heeft een goed inzicht en het vermogen om een goal te maken. Hij is al meer dan twee jaar onderdeel van de A-selectie van Club Brugge en is veelvuldig uitgekomen voor Club NXT. Excelsior is voor hem een logische vervolgstap in zijn ontwikkeling. Wij zijn blij dat hij onze ploeg komt versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *