Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Karim Benzema nu al klaar met Saudi-Arabië’

Het huwelijk tussen Karim Benzema en Al Ittihad staat nu al onder spanning. Oefenmeester Nuno Espirito Santo zou de Fransman eerder kwijt dan rijk zijn, omdat hij niet goed in de speelstijl past. Benzema is van mening dat hij een onprofessionele behandeling krijgt.

Volgens het Saoedische Asharq Al-Awsat, zou Santo al in een vroeg stadium aan hebben gegeven, dat hij Benzema niet bij de selectie hoefde. De Portugees wil op een andere manier spelen, waardoor de Franse spits meer een last dan een versterking zou zijn. Benzema zou ook gelijk de aanvoerdersband hebben opgeëist, maar die gaf Santo gewoon weer aan de Braziliaan Romarinho.

Daar was Benzema dan weer niet van gediend. De spits vindt dat hij onprofessioneel wordt behandeld. Door het meningsverschil tussen trainer en sterspeler zou er een ongemakkelijke situatie zijn ontstaan in de kleedkamer. Naast Benzema spelen ook N’Golo Kanté, Fabinho en Jota bij Al Ittihad. De club gaat wel nog steeds aan de leiding in de Saudi Pro League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *