Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ron Jans nieuwe trainer van FC Utrecht

Ron Jans keert weer terug als trainer. Hij gaat namelijk aan de slag bij FC Utrecht als de opvolger van de ontslagen Michael Silberbauer. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Utrecht is dramatisch begonnen aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. De Domstedelingen verloren de eerste vier wedstrijden, waaronder de 1-5 tegen Feyenoord van zondagmiddag. Trainer Michael Silberbauer werd na de derde speelronde al op een zijspoor gezet.

Toch lonkt er goed nieuws, zo weet De Telegraaf. Het medium bericht: “FC Utrecht is erin geslaagd om Ron Jans te strikken als nieuwe trainer, bevestigen bronnen rond de club. Er moeten nog enkele voorwaarden worden ingevuld, onder andere de definitieve invulling van de staf. Naar verwachting wordt de komst van Jans maandag of dinsdag definitief afgerond, waarna de nieuwe trainer gepresenteerd kan worden.”

De 64-jarige Jans was de afgelopen drie jaar actief bij FC Twente. Hij leidde de club twee jaar op rij naar Europees voetbal, maar besloot deze zomer een sabbatical te nemen vanwege zijn privé-situatie. Wel gaf hij eerder aan open te staan voor een comeback in het voetbal en die is nu dus al aanstaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *