Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alarmbellen gaan af bij Ronald Koeman én Arne Slot’

Slechts nieuws lonkt voor bondscoach Ronald Koeman en Feyenoord-trainer Arne Slot. Lutsharel Geertruida moest de avondtraining van Oranje namelijk vroegtijdig beëindigen.

Oranje speelt zondagavond de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. Een belangrijke wedstrijd voor beide teams, maar het is zeer de vraag of de Feyenoorder daarbij aanwezig is. Hij hield de afsluitende training al snel voor gezien.

De Telegraaf schrijft: “Het is nog onduidelijk wat dit voor consequenties heeft voor zijn inzetbaarheid zondag als het Nederlands elftal het in de EK-kwalificatie opneemt in Dublin tegen Ierland. Geertruida was afgelopen donderdag nog basisspeler tegen Griekenland (3-0). Indien hij niet fit is, is Matthijs de Ligt normaliter zijn vervanger.

Voor bondscoach Ronald Koeman zou dit een bittere pil betekenen. Nathan Aké is immers nog een vraagteken voor de clash met Ierland, zo bevestigde hij kort daarvoor op de persconferentie. Zondagochtend zal de knoop worden doorgehakt omtrent de verdediger van Manchester City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *