Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax tot aan de grond afgebrand: ‘Niet om aan te gluren’

Bij Ajax loopt het momenteel nog voor geen meter. Gisteren gingen de Amsterdammers op bezoek bij FC Twente kansloos met 3-1 ten onder. Vele aankopen moeten nog worden ingepast in de ploeg van trainer Maurice Steijn, maar volgens analist Kenneth Perez mag dit geen excuus zijn.

Hij is van mening dat het verlies tegen de Tukkers hier niks mee te maken had. Bij Dit was het Weekend geeft hij aan: “Je kan hele grote vraagtekens zetten achter de aankopen, maar dat geldt ook voor het tactische vermogen van de staf. Ik heb echt nog nooit zoiets gezien in het druk zetten vandaag.”

De analist zag dat de spelers van Ajax veel moeite hadden met hun eigen spel. “Ze hebben geen flauw idee waar ze heen moeten lopen. Moeten ze wél of niet doordekken? Ze hebben geen idee. Dat neem ik de technische staf ook kwalijk. Vandaag was het niet om aan te gluren, dat druk zetten. Vind je het gek dat FC Twente goed speelde?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *