Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Xavi heeft mooie worden over voor Nederlandse collega

Vanavond neemt Mark van Bommel het met Royal Antwerp op tegen het FC Barcelona van hoofdtrainer Xavi. In het verleden speelde de middenvelders samen voor de Catalaanse grootmacht. Hij heeft mooie woorden over voor zijn oude ploeggenoot.

“Ik bewaar mooie herinneringen aan mijn tijd met Mark als teamgenoot, maar ook als tegenstander. Hij was een hele sterke speler, fysiek aanwezig en heel vastberaden”, vertelt Xavi maandag op de persconferentie. Ook op persoonlijk vlak prijst hij de oud-PSV’er. “Mark was een geweldige teamgenoot en een goede vriend.”

De Spanjaard heeft de Champions League-opponent goed bestudeerd en verwacht een lastige wedstrijd. “Mark is niet voor niets direct kampioen van België geworden. Zijn elftal herbergt een goede mix van ervaring en talenten en het gevaar komt voornamelijk via de flanken, met Vincent Janssen als centraal aanspeelpunt”, weet hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *