Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Even was hij een stoethaspel, een kneus’

Analist Hugo Borst heeft afgelopen weekend weer genoten van het voetbal in de Nederlandse Eredivisie. Dit moest hij een weekje missen vanwege de interlandbreak.

In het Algemeen Dagblad heeft Hugo Borst ingezoomd op het wisselende presteren van Santiago Giménez, de spits van Feyenoord. Zo moest hij genieten van de grote kans van Giménez, die jammerlijk mis ging. “Wat ook best leuk was: die enorme misser van Santiago Giménez tegen Excelsior. Grappig omdat de spits van Feyenoord juist zo compleet lijkt en krankzinnig veel scoort. Hij staat na dertien eredivisiewedstrijden op zestien goals, maar de allermakkelijkste kreeg hij er niet in en dat zag er koddig uit.”

Borst gaat nog even door, en heeft zelfs wat scheldwoorden paraat. “Hij is een gigant, maar even was de Mexicaan een stoethaspel, een kneus. Giménez compenseerde zijn eigen falen direct door een hattrick te maken. We weten allemaal: komende zomer levert hij Feyenoord 48 miljoen euro op. Maar het zou best kunnen dat zijn nieuwe club een kat in de zak koopt, want niets is wat het lijkt”, besluit Borst over de Mexicaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *