Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij is de leukste speler op de Nederlandse velden’

Analist Johan Derksen is zeer gecharmeerd van PSV-speler Ismael Saibari. Hij viel deze week op met zijn goede spel voor de Eindhovenaren tegen Sevilla en Feyenoord.

Aan tafel bij ‘Vandaag Inside’ noemt Johan Derksen Saibari ‘echt de leukste speler op de Nederlandse velden’. Columnist Özcan Akyol, die te gast was in het programma, vond de PSV-middenvelder ‘echt goed’ tegen Feyenoord, terwijl René van der Gijp enorm veel potentie in Saibari ziet.

“Ik heb gezegd: Saibari heeft alles wat een middenvelder moet hebben in deze tijd. Hij heeft power, hij heeft snelheid, hij heeft kracht”, vertelt Van der Gijp. “Die dingen zijn gewoon belangrijk. Dat wordt gewoon een hele grote speler denk ik.” Akyol stelt Van der Gijp vervolgens de vraag hoe goed Saibari kan worden. “Zoals Mohammed Kudus denk ik. Gewoon een goede speler”, is Van der Gijp stellig.

Ook PSV-trainer Peter Bosz liet zich na de topper tegen Feyenoord lovend uit over Saibari. “k vond hem ook wel een uitblinker, ja. Dat kenmerkt eigenlijk zijn voetbal. Hij is ongelooflijk sterk en krachtig en hij is technisch erg goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *