Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij speelde Feyenoord helemaal dol’

Volgens sportjournalist Valentijn Driessen was de winst van PSV op Feyenoord meer dan verdiend te noemen. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dat de Eindhovenaren een betere bank hebben dan de Rotterdammers.

“Ze hebben gewoon een heel goede, brede selectie”, vertelt Driessen in de Kick off Podcast van De Telegraaf. “Als je Tillman kan inbrengen als invaller en dan ziet hoe hij die verdediging van Feyenoord helemaal dol speelt… Dat is luxe die heel veel andere clubs niet hebben. Zelfs internationaal zie je niet veel clubs die dat soort spelers in kunnen brengen die het verschil maken. Saibari was dat in Sevilla.”

“Maar we blijven er wel bij, tegen FC Twente en Sevilla was tegen 10 man, maar ze hebben het nu ook bewezen tegen 11 Feyenoorders. Ze hebben ook enorm veel goede middenvelders. Veerman was uitstekend, een Schouten… Ze zijn niet bang om de bal te hebben en ook om niet onder druk de bal te krijgen en er iets goeds mee te doen. Dus ja, ik vond het een hele verdiende overwinning voor PSV”, aldus Driessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *