Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Feyenoord-middenvelder: ‘Ze vinden het ook zó mooi als ik verlies’

Feyenoord-speler Mats Wieffer kan slecht tegen zijn verlies. De middenvelder van de Rotterdammers is bloedfanatiek, en gaat zelfs wel eens over het randje.

“Ik kan echt slecht tegen mijn verlies. Aan de ene kant is dat wel goed. Ik denk dat de meeste sporters dat wel een beetje hebben. Maar soms overdrijf ik ook wel, maar dan heb ik dat niet echt door. Dan denk ik achteraf: dit is wel een beetje overdreven”, vertelt Wieffer voor de camera van het clubkanaal.

Bij Feyenoord spelen ze kaartspellen met het team. Wieffer baalt flink als hij een paar slechte kaarten krijgt. “Dan moet je toch iets hebben om op te zeiken, want het moet niet aan jou liggen”, lacht de Oranje-international. “Welk spel het is, dat maakt niet uit. Ik ben met alles fanatiek. Het maakt niet uit tegen wie ik speel.”

Zijn medespelers maken gretig misbruik van het fanatisme van Wieffer. “Opjutten kunnen ze wel goed. Ze vinden het ook zó mooi als ik verlies. Dat snap ik ook wel, want ik reageer ook het ergst. Ik geef ze groot gelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *