Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Verbeek bedankte als bondscoach: ‘Het was daar heel onveilig’

Sinds zijn vertrek bij Almere City zit Gertjan Verbeek zonder club. Toch is de oefenmeester nog niet klaar in de voetballerij. Hij stond ook aan het roer bij FC Twente, maar geeft achteraf aan dat dit de verkeerde keuze was.

“Achteraf kun je zeggen dat Twente het verkeerde moment is geweest”, vertelt Verbeek voor de camera van Voetbalzone. “Maar het was wel de vierde keer dat ik gevraagd was voor een functie bij Twente. Ik dacht: als ik het nu weer laat lopen, komen ze misschien wel niet terug.”

Verbeek stapt niet overal zomaar in, maar zou een rol als bondscoach ook wel zien zitten. “Dan sta je niet meer dagelijks op het veld en heb je ook nog tijd voor andere dingen. Ik heb de mogelijkheid gehad om bij Ghana en Syrië aan de slag te gaan, maar dat zag ik destijds niet zitten. In Syrië was het heel onveilig, Ghana moest ik binnen 24 uur beslissen. Dat voelde niet goed. Wie weet wat de toekomst brengt”, aldus Verbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *