Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax heeft hem gewoon misbruikt’

Dusan Tadic heeft in een interview met Voetbal International uitgehaald naar zijn oude werkgever Ajax. Zo vindt hij dat ze John Heitinga hebben misbruikt en als een baksteen hebben laten vallen.

“Dat was gewoon niet correct. Ajax heeft hem misbruikt en als een baksteen laten vallen. Toen eind januari Alfred Schreuder weg moest, moest John Heitinga de club redden. Maar een paar maanden later mocht hij niet eens meer assistent zijn bij de club…”, oordeelt Tadic hard in een interview met Voetbal International.

De 35-jarige aanvaller vindt dat niet terecht. “John gaf alles voor Ajax. Ajax is alles voor hem, zijn leven. Ik heb hem ervaren als een geweldige trainer en heel prettig persoon, met moed en een goede persoonlijkheid. Hij lapte ons op, bracht een bepaald bewustzijn terug en is een echte Ajax-man.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *