Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax had interesse maar werd niet concreet’

Afgelopen zomer verruilde Tijjani Reijnders AZ voor het Italiaanse AC Milan. Hij werd ook gepolst door Ajax, maar volgens hem werden ze vervolgens niet concreet.

“Er was interesse van Ajax, maar niet concreet. Er werd gepolst, maar het is nooit iets concreets geworden”, vertelt Reijnders aan ESPN. “Uiteindelijk hebben ze ook niet doorgepakt en kwam Milan, en een paar andere clubs. Maar Milan sprong er voor mij bovenuit. Daar hebben we meteen goede gesprekken mee gehad.”

“Ik kreeg een telefoontje toen ik op safari was in Tanzania. Mijn vader (ook zaakwaarnemer van Reijnders, red.) vertelde dat AC Milan geïnteresseerd was. Toen dacht ik nog; ‘het zal wel.’ Uiteindelijk werd het alleen heel snel serieus en toen begonnen de gesprekken tussen de clubs. Daarna waren er ook gesprekken met mijn vader en mij. Het is toen rondgekomen en moest ik mijn spullen thuis allemaal inpakken om richting Milaan te gaan”, aldus de international.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *