Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nooit het gevoel gehad dat ik één ben geweest met deze spelersgroep’

Maurice Steijn heeft bij Ajax nooit het gevoel gehad dat hij één was met de spelersgroep. Vooral met de nieuwe spelers vond de oefenmeester het lastig om een klik te krijgen.

“Als je bij de grootste en beste club van Nederland komt, wil je er het beste van maken. Uit bij Fortuna en Excelsior moet je gewoon winnen. Ook al was ik niet tevreden met de samenstelling van de spelersgroep. Dus dat kan ik op niemand afschuiven”, vertelt Steijn in Casa Di Beau. “Maar in alle opzichten heb ik nooit het gevoel gehad dat ik één ben geweest met deze spelersgroep. Vooral niet met de nieuwe spelers.”

De coach ging ervan uit dat het met de samenwerking wel goed zou zitten binnen de club. “Maar dat is toch een verkeerde inschatting geweest.” Ook denkt Steijn dat er meer in had gezeten bij de Amsterdammers. “Wat vooral overheerst, nadat je eindelijk de kans krijgt bij zo’n mooie en grote club, is dat het heel anders had kunnen zijn”, aldus Steijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *