Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wim Kieft: ‘Beetje zielig voor haar, dat ze dat doen’

Analist Wim Kieft heeft te doen met Leonne Stentler. Sinds het begin van het seizoen heeft ze een prominente rol gekregen bij Studio Sport en voorziet ze de samenvattingen van Eredivisie-wedstrijden van analyses.

“Ik vind het met dat meisje van Studio Sport (Stentler, red.)… Het is niet dat ze die in een positie brengen dat ze wat zinnigs kan zeggen, toch?”, vraagt de analist zich hardop af. “Wat ik ervan vind?Twee van die dooie vragen, en dan moet je daar een beetje in die camera gaan kijken. Ik vind dat allemaal zo pijnlijk.”

Kieft gaat verder: “Het gaat me er helemaal niet om dat het een vrouw is, maar het moet snel, ze krijgt niet de tijd om echt in de diepte te gaan. Ik vind het een beetje zielig voor haar, dat ze dat doen”, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *