Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Megatransfer lonkt voor Brian Brobbey’

Manchester United zou deze maand nog willen gaan uitpakken met de komst van Brian Brobbey. Hier maakt het medium Sky Sports Germany melding van.

Afgelopen zomer waagde Erik ten Hag met Manchester al een poging voor Brobbey. Dat kwam er toen nog niet doorheen, maar het contact is nooit afgebroken en zou zomaar kunnen resulteren in een wintertransfer. Dat meldt journalist Florian Plettenberg.

Brobbey en Ten Hag zijn altijd erg lyrisch over elkaar geweest sinds hun samenwerking bij Ajax. Laatstgenoemde wil de aanvalsleider liever niet verkopen, alleen al omdat hij nog tot medio 2027 vastligt, maar het zou best kunnen dat Brobbey zelf graag richting Ten Hag wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *