Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Nieuw avontuur in de Serie A lonkt voor Mourinho’

Een week na zijn ontslag bij AS Roma zou José Mourinho aan de slag kunnen bij competitiegenoot Napoli. Hier maakt het Engelse medium ‘The Times’ melding van.

Napoli verkeert dit seizoen in zwaar weer: de achtste finales van de Champions League werden wel bereikt, maar in de Serie A staat de topclub teleurstellend negende. Voorafgaand aan de huidige editie van de Serie A vertrok Luciano Spalletti uit Napels, waarna Rudi Garcia het voor het zeggen kreeg. Hij werd echter al snel weer ontslagen en momenteel zwaait Walter Mazzarri de scepter in het Stadio Diego Armando Maradona, tot 30 juni.

Volgens The Times wil Mourinho actief blijven in Italië en legde zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes daarom de eerste contacten met Aurelio De Laurentiis, de markante president van Napoli. Die zou wel oren hebben naar de komst van The Special One, die naar verluidt pas na dit seizoen in wil stappen in Napels.

Onlangs werd de hoofdrolspeler in dit verhaal al aan Al-Shabab gelinkt, maar het lijkt er sterk op dat de heetgebakerde Portugees geen oren heeft naar een lucratief avontuurtje in Saudi-Arabië. Yannick Ferreira Carrasco, Romain Saïss en Éver Banega zijn de bekendste namen van de club uit de Saudische Pro League, maar zij hoeven dus niet op de komst van Mourinho te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *