Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Recordtransfer lonkt voor FC Twente’

FC Twente lijkt Manfred Ugalde deze winter kwijt te raken aan het Russische Spartak Moskou. Ze zouden een miljoenenbod op hem hebben uitgebracht.

Dit seizoen was de 21-jarige Costa Ricaan goed voor zeven goals in achttien gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. De onderhandelingen zouden al in een ver gevorderd stadium zitten, en ook Ugalde zelf zou al goedkeuring hebben gegeven voor de transfer naar Rusland.

Volgens FC Twente-watcher Jeroen Kapteijns van De Telegraaf lonkt ‘de jackpot’ voor de Enschedese club. Spartak Moskou zou namelijk bereid zijn om een bedrag van meer dan tien miljoen euro te betalen voor Ugalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *