Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘FC Utrecht wil winterse zaken doen met PSV’

FC Utrecht heeft zich bij PSV gemeld voor rechtsback Shurandy Sambo. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Hij komt in de ploeg van Peter Bosz weinig aan spelen toe, maar ziet volgens het Brabants medium ‘geen reden tot vertrek’ bij PSV. Bovendien is trainer Peter Bosz ‘erg tevreden’ over zijn ontwikkeling klinkt het. Sambo kan echter wel rekenen op weinig speeltijd en moet onder andere Jordan Teze, Sergiño Dest en Patrick van Aanholt voor zich dulden op de backposities.

Dit seizoen speelde Sambo nog maar 89 minuten, verdeeld over acht competitiewedstrijden. Sambo heeft nog een contract voor een half jaar, waardoor hij aankomende zomer transfervrij kan vertrekken. De rechtsback genoot afgelopen zomer ook al de nodige belangstelling, waaronder van FC Twente. Een transfer naar de Tukkers ketste echter op het laatste moment af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *