Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil zaken doen met Fenerbahce’

Volgens verschillende Turkse media wil Feyenoord uitpakken met de komst van Mert Müldür. de 24-jarige rechtsback staat onder contract bij Fenerbahce waar hij niet kan rekenen op een basisplaats.

Met Osayi-Samuel in het team van de Turkse grootmacht lijkt een vertrek van Müldür in de zomer een realistische optie te zijn, gezien zijn geschatte transferwaarde van 3,6 miljoen euro. Turkse media melden dat Feyenoord geïnteresseerd is, maar ze moeten concurreren met Atalanta. De huidige nummer vier van Italië zal hoogstwaarschijnlijk, die komende zomer waarschijnlijk afscheid gaat nemen van Hans Hateboer, wiens contract afloopt.

Müldür had andere verwachtingen toen hij in juli 2023 zijn contract bij Fenerbahçe tot 2027 tekende. De Turkse international mocht in de eerste helft van het seizoen slechts één keer in de basis starten en kwam acht keer als invaller in actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *