Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘115 miljoen uitgeven maar het niveau van Heerenveen’

Johan Derksen vindt dat zijn cluppie NEC er momenteel goed voor staat. En dat komt mede door de grote investeerder Marcel Boekhoorn.

“Of ik weleens tegen Marcel Boekhoorn zeg om 100 miljoen in NEC te stoppen? Zodat NEC een subtopper wordt? Die garantie heb je nooit”, vertelt Derksen in gesprek met De Gelderlander. De besnorde analist ziet in de Nederlandse Eredivisie het levende bewijs dat 100 miljoen euro niet altijd zorgt voor betere resultaten. “Kijk naar Ajax.”

“Hebben 115 miljoen geïnvesteerd en hebben nog steeds het niveau van Heerenveen. Nee, dit is prima. Voor Marcel is het ontspanning. Dan nodigt hij wat gasten uit in zijn box en heeft hij een gezellige avond”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *