Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Hij is wat Ajax nu nodig heeft’

Ajax had dit seizoen Oussama Tannane goed kunnen gebruiken. Dit is de mening van zijn zaakwaarnemer Menno Groenveld. In de #DoneDeal podcast laat hij zich uit over de relatie met zijn client.

Hij koos afgelopen zomer voor een avontuur bij Umm Salal SC in Qatar. Hij maakte de overstap van NEC. “Hij is een prachtige voetballer”, begint Groenveld. “Met alle respect, maar hij kan bij Ajax het verschil maken. Zij hebben dit jaar geen gifkikker, het is allemaal slappe hap. Met zijn agressie en zijn wil om te winnen… Zo’n type heeft Ajax nodig.”

Groenveld begeleidt Tannane al geruime tijd. “Voor mij is het heel leuk werken met hem”, zegt hij. “Als hij iets niet goed doet, krijgt hij het van mij te horen. Maar andersom ook. Als ik mijn werk niet goed doe, hoor ik het ook. Ik heb een hele fijne werk- en persoonlijke relatie met hem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *