Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Vindt het buitenland leuker dan Ajax, Feyenoord of PSV’

Sepp van den Berg maakt momenteel zijn minuten bij het Duitse FSV Mainz. Hij wordt gehuurd van Liverpool waar hij nog een contract heeft tot medio 2026.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Jerdy Schouten en Calvin Stengs koos Van den Berg níét voor een terugkeer naar de Eredivisie. “Het buitenland vind ik leuker. Het niveau is hoger. Niks ten nadele van de Eredivisie. PSV draait aardig goed op dit moment, alleen het basisniveau in Duitsland is hoger. Daarvoor doe ik het.”

“Ik speel liever met Mainz tegen Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en RB Leipzig. Noem het maar op. Zelfs Köln is een grote club met een mooi stadion en veel fans. Natuurlijk zijn clubs als Ajax, PSV, Feyenoord en zelfs AZ mooi, maar het buitenland trekt me meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *