Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Zou nog wel tien jaar voor PSV kunnen spelen

Olivier Boscagli is een tevreden man bij PSV. Tegenover PSV TV laat hij dan ook weten nog wel jaren voor de club te willen spelen.

Hij geeft aan dat hij tegen zijn manager heeft gezegd dat hij sowieso eerst kampioen wil worden met PSV: “Als ik dan weg moet, is de klus geklaard. Het is dus echt een groot doel dat ik hier met de club heb. En ik hoop dat we het dit jaar kunnen doen en daarna weet je het nooit.”

Boscagli heeft dan ook tegen PSV en zijn manager gezegd dat hij niet zomaar weggaat: “Als ik wegga, moet ik iets hebben gevonden dat goed bij me past en moet ik weten dat ik van het voetbal kan genieten. Ik ga niet weg wanneer ik hier vijf jaar heb gezeten en dat het dan leuk geweest is. Natuurlijk wil ik voor het beste team ter wereld spelen, maar ik wil ook iets wat bij me past en PSV past perfect bij mij.”

De verdediger sluit niet uit dat hij vertrekt, maar een lang verblijf in Eindhoven behoort ook tot de mogelijkheden: “Misschien dat ik een PSV ergens anders wil vinden op een dag en als dat niet gebeurt, vind ik het prima om 10 jaar voor PSV te blijven spelen”, besluit hij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *