Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord en PSV strijden om dezelfde handtekening’

Zowel PSV als Feyenoord hebben dezelfde speler in het vizier. Het gaat om de 17-jarige Kenan Busuladzic die in Zweden zijn minuten maakt voor Malmo FF.

Volgens de berichtgeving heeft het concurrentie van Molde FK. Er zou zelfs al een bod van de Noren zijn afgewezen. Zeer waarschijnlijk komen ze terug in een nieuwe poging om met Busuladzic aan de haal te gaan. Afgelopen zomer haalde Malmö hem nog op uit de jeugdopleiding van Oskarshamn. Momenteel maakt de controleur zijn minuten voor de Onder 19-ploeg, maar een debuut in de hoofdmacht laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten.

Malmö wil Busuladzic het liefst binnenboord houden, en hem geleidelijk bij het eerste elftal betrekken. Het talent wordt omgeschreven als een intelligente verdedigende middenvelder, die sterk is in de combinatie en zelf een speler kan passeren. Door zijn jonge leeftijd heeft Busuladzic nog geen profcontract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *