Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern Munchen wil Nederlandse verdediger’

Bayern Munchen wil deze zomer uitpakken met de komst van Ian Maatsen. Hier maakt het medium ‘Sports Zone’ melding van.

Real Madrid overweegt deze zomer Alphonso Davies binnen te halen. Bayern München is daarom begonnen met de zoektocht naar een opvolger. Theo Hernández van AC Milan is een serieuze optie, maar de 22-jarige Maatsen geldt als alternatief.

Hernández staat naar verluidt niet te springen om over te stappen naar Bayern München. Dat heeft verschillende oorzaken. Niet alleen is de Fransman gelukkig in Milaan, maar hij is bovendien sceptisch vanwege het Bayern-verleden van zijn broer Lucas.

Vanwege de twijfels rond Hernández geldt Maatsen als serieuze optie. De Nederlander speelt momenteel voor Borussia Dortmund, dat hem huurt van Chelsea. De Bundesliga-club overweegt hem permanent aan boord te halen. Ook Newcastle United is in de race.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *