Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ajax moet het weken doen zonder routinier

Ajax kan de komende drie weken niet beschikken over Jordan Henderson. Dit heeft trainer John van ’t Schip laten weten op een persconferentie. Tijdens de interlandperiode heeft hij namelijk een terugslag gekregen in zijn herstel.

Hij vertelde tevens dat ook Josip Sutalo de wedstrijd tegen PEC Zwolle van aanstaande zondag aan zich voorbij moet laten gaan. Datzelfde geldt voor Steven Berghuis. Ahmetcan Kaplan is wegens een schorsing niet inzetbaar.

Mocht Henderson daadwerkelijk drie weken aan de kant staan, dan mist hij behalve PEC-uit ook Go Ahead Eagles-thuis en de Klassieker tegen Feyenoord in De Kuip. Die staat gepland voor zondag 7 april.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *