Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Leicester City wil zaken doen in de Nederlandse Eredivisie’

Leicester City wil deze zomer proberen David Hancko over te nemen van Feyenoord. Hier maakt het Engelse medium ‘The Daily Mail’ melding van.

Het medium weet dat Slowaak in de wandelgangen ook wordt gelinkt aan een transfer naar Liverpool, nu Slot de overstap heeft gemaakt naar Anfield. De Slowaak heeft ook aangegeven dat hij openstaat voor een transfer naar de club. The Reds zouden echter zoeken naar een jongere verdediger. Hancko kan daarentegen wel rekenen van belangstelling van Leicester, zo klint het.

De Premier League-promovendus zou zelfs overwegen om een bod neer te leggen bij Feyenoord. Hoeveel Leicester overheeft voor Hancko, wordt nog niet duidelijk. Duidelijk is in ieder geval dat Leicester komende zomer zijn selectie wil vernieuwen. Hancko heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2028.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *