Voetbalnotering

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘PSV-ster stijgt explosief in waarde’

PSV kan terugkijken op een formidabel seizoen en werden met verve kampioen van Nederland. Dit levert dan ook weer de nodige belangstelling op voor de spelers van de Eindhovenaren.

Johan Bakayoko en Joey Veerman worden het meest gelinkt aan een grote transfer en beide spelers zijn, volgens Transfermarkt, in waarde gestegen. Bakayoko is de meest waardevolle speler van PSV, met een waarde van 45 miljoen euro. Hij is vijf miljoen in waarde gestegen, want eerder werd hij geschat op een marktwaarde van zo’n 40 miljoen euro.

Veerman is de PSV’er die het meest in waarde is gestegen. De Volendammer werd eerder ingeschat op een marktwaarde van 32 miljoen euro, maar is volgens Transfermarkt nu 40 miljoen euro waard. Jerdy Schouten staat op de derde plaats, met een geschatte waarde van 28 miljoen euro. Hij is met 4 miljoen euro gestegen.

Daarnaast zijn ook Malik Tillman (+ 3 miljoen euro), Jordan Teze (+ 2 miljoen euro), Guus Til (+ 2 miljoen euro), Ricardo Pepi (+ 1 miljoen euro) en Tygo Land (+ 1 miljoen euro) zijn in waarde gestegen. Noa Lang en Hirving Lozano zijn echter in waarde gedaald. De Nederlander zakt van 20 miljoen euro naar 18 miljoen euro, terwijl de Mexicaan is gezakt van 18 naar 15 miljoen euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *